Category Archives: Jdrama Summer 2008

J-drama Review and Rating List (Part 1)

Untuk lebih memudahkan teman-teman semuanya, saya bikin review list dan diberi rating skala 1-10 pada tiap drama yang udah saya tonton. Tapi nggak semua pendapat saya sama dengan kalian, karena itu, akan lebih baik kalau temen-temen juga nyari referensi lain.🙂 … Continue reading

Posted in Drama Special, Jdrama Spring 2007, Jdrama Spring 2008, Jdrama Spring 2009, Jdrama Summer 2007, Jdrama Summer 2008, Jdrama winter 2006, Jdrama Winter 2009, news, Romance, School, Suspense & Action Drama, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 22 Comments

Shibatora [Starring Koike Teppei]

CAST Koike Teppei as Shibata Taketora Ohgo Suzuka as Hosho Mizuki Tsukaji Muga as Hakuto Shinsuke Miyagawa Daisuke (宮川大輔) as Shinjo Toru Maya Miki as Chiba Sakura Fujiki Naohito as Fujiki Kojiro Imada Koji as Kinoshita Mitsuo CREDIT : DRAMAWIKI … Continue reading

Posted in Jdrama, Jdrama Summer 2008, Suspense & Action Drama | Tagged , , , | Leave a comment

Taiyou ep02 and 03

Ternyata dorama season ini bener-bener lebih bagus daripada yang sebelumnya, walaupun belum ada yang ngalahin gregetnya Last Friends. Contohnya Taiyou Umi no Kyoshitsu. Entah kenapa setiap nonton dorama ini, gw selalu terkesan dengan semuanya. Plot cerita kalo boleh jujur, juga … Continue reading

Posted in Jdrama Summer 2008, School | Tagged , , , , | 25 Comments

33pun Tantei

Title: 33分探偵 Title (romaji): 33pun Tantei Title (English): 33 Minute Detective Format: Renzoku Genre: Comedy, mystery Episodes: TBA Broadcast network: Fuji TV Broadcast period: 2008-Aug-02 Air time: Saturday 23:10 Theme song: Secret Code by KinKi Kids Cast Correlation chart Domoto … Continue reading

Posted in Detective, Jdrama Summer 2008 | Tagged | Leave a comment

Code Blue 2008

Setelah sukses dengan serial romance yang dibintanginya dengan Masami Nagasawa, kini Yamashita Tomohisa kembali menggebrak Jepang dengan drama terbarunya, Code Blue. Kali ini ia berperan sebagai seorang dokter dalam masa pelatihan, bersama dengan 3 orang trainee lainnya, yang diperankan oleh … Continue reading

Posted in Jdrama, Jdrama Summer 2008, Medical drama | Tagged , , | 18 Comments

Taiyo to Umi no Kyoshitsu (HOMEROOM ON THE BEACH SIDE)

Details Title: 太陽と海の教室 Title (romaji): Taiyo to Umi no Kyoshitsu Also known as: Homeroom on the Beachside Format: Renzoku Genre: School drama Broadcast network: Fuji TV Broadcast period: 2008-Jul-21 to 2008-Sept Air time: Monday 21:00 Theme song: Kimi no Hitomi … Continue reading

Posted in Jdrama, Jdrama Summer 2008, School | Tagged , , , , | 17 Comments

Seigi no Mikata

Title: 正義の味方 Title (romaji): Seigi no Mikata Format: Renzoku Genre: Comedy Episodes: TBA Broadcast network: NTV Broadcast period: 2008-Jul-09 to Air time: Wednesday 22:00 Theme song: Honto wa ne by Okumura Hatsune Cast Correlation chart Shida Mirai as Nakata Yoko … Continue reading

Posted in Comedy, Jdrama, Jdrama Summer 2008 | Tagged , , , , | 10 Comments